SAM en Level: Plus (Expert Training)

 • 11/02/2016

  HR-medewerkers, Payroll-officers

 • Sam en Level Five zijn software die voortdurend evolueren. Wettelijke aanpassingen, alsook nieuwe toepassingen worden bij iedere nieuwe versie toegevoegd. Indien u denkt dat u slechts gedeeltelijk de mogelijkheden van Sam gebruikt, dan hebben we voor u dé oplossing: Plus - Expert Training, een training die dieper ingaat op uw specifieke behoeften.

  Doelstelling
  Na deze opleiding, met een ideale mix van theorie en praktische oefeningen, hebt u een volledig overzicht van alle mogelijkheden, en beheerst u alle kleine en grote functionaliteiten.
  Werken met Sam of Level Five verloopt nog vlotter en wordt nog aangenamer!

  Uw voordeel
  U leert Sam of Level Five optimaler en efficiënter gebruiken. U verwerft bijkomende kennis in lijn met uw dagdagelijkse activiteiten. U deelt uw ervaringen met andere gebruikers. U bent en blijft een tevreden cliënt. 

  Doelgroep
  Deze opleiding is bestemd voor alle gebruikers van Sam of Level Five die onze software verder tot in de puntjes willen leren kennen. Voor nieuwe collega’s die met deze tool werken. Of voor gebruikers die graag hun kennis over Sam willen opfrissen.
  Opgelet! Om te kunnen deelnemen is het echter noodzakelijk om reeds een basisopleiding Sam of Level Five te hebben gevolgd.

 • Locatie

  Partena Professional Brussel (Training Center), Kartuizersstraat 45, 1000 Brussel

 • Programma

  Tijdens de opleiding Plus - Expert Training bespreken we uitgebreid volgende topics:

  - het beheer van de diverse overzichtsschermen: werknemers, loonresultaten…
  - het optimaliseren van uw gegevens werknemer: schrappen van werknemers, vrije velden, memo’s, bijkomende signaletiek
  - schermen loonbeslag; vakantieattesten
  - het uitdiepen van mogelijkheden qua prestatieverwerking: afwezigheid lange duur, interpretatie ziekte en arbeidsongeval, verticale input, verloftellers, verloffiche, bijkomende en verbeterde loonverwerkingen
  - bijkomende mogelijkheden in de parametrisatie: toevoegen looncode, feest- en brugdagen
  - overzicht van de bijkomende toepassingen in Sam of Level Five: controlelijsten, index, voorschotten, maaltijdcheques.

  Uiteraard besteden we ruim de tijd aan al uw vragen.

 • Praktische info

  Deze opleiding is bestemd voor alle gebruikers van SAM/Level Five die reeds een basisopleiding hebben gevolgd.

  1. Alle opleidingen beginnen om 13.00 uur en eindigen omstreeks 17.00 uur. 
  2. De prijs bedraagt € 195 voor de eerste deelnemer (exclusief 21 % B.T.W.). De 2de deelnemer die inschrijft op dezelfde datum en op naam van dezelfde firma krijgt 50 % korting. 
  3. Is bij uw inschrijving de opleiding reeds volzet, dan contacteren we u en stellen u andere data voor. Zijn er echter onvoldoende inschrijvingen, dan behouden wij ons het recht voor de opleiding naar een latere datum te verplaatsen. 
  4. Annulaties moeten schriftelijk worden verstuurd. Voor elke annulatie wordt 50 EUR administratiekosten aangerekend (exclusief 21% BTW). Voor schriftelijke annulaties binnen de 15 werkdagen voor de opleiding wordt 50 % van de kostprijs gefactureerd. Zoniet wordt de opleiding volledig gefactureerd. 
  5. Een ingeschreven deelnemer die niet aan de opleiding kan deelnemen, kan zich laten vervangen door een collega. 
  6. Elke deelnemer ontvangt een 10-tal dagen voor de opleiding een schriftelijke bevestiging en een wegbeschrijving. 

   

  Info krijgt u van Christine Van Grootenbrulle op het telefoonnummer 02/549 38 03 of per e-mail : cvangrootenbrulle@partena.be